Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalai Ádám megszólalt az ittas vezetése kapcsán

A magyar válogatott támadó reagált a vele kapcsolatos hírekre, amit nagyon sajnál, ámbár nem érti hogyan szerzett róla tudomást a média.


Szalai Ádám a hétvégét Magyarországon töltötte, ahol egy családi összejövetelen vett részt. A Mainz támadója ezzel kapcsolatban osztott meg egy bejegyzést közösségi oldalán, amiben leírta, hogy elfogyasztott egy üveg bort, majd robogóra ült, azonban a rendőrök leintették és megszondáztatták, ami alkoholt mutatott ki, így megbírságolták. A 31 éves csatár nem érti, hogy egy sima pénzbírságos eset, ahol nem indítanak ellene eljárást, és csak a rendőrök vannak jelen, hogyan kerülhet nyilvánosságra.

“Sziasztok. A szabad hétvégémet a családdal, barátokkal töltöttem. Az esti vacsora után elindultam haza egy a városban is bérelhető elektromos robogóval. Sajnos azt nem vettem figyelembe, hogy otthon 0 tolerancia van ezért az egy pohár bor amit elfogyasztottam, jelzett a szondán. Ilyen csekély mértéknél pénzbírságot kap az ember amit természetesen elfogadtam, hibámat pedig megbántam. Sajnálom.

Számomra meglepő, hogy az igazoltatás információja miként derülhet ki?! Hogyan derülnek ki rendőrségi információk az egy napja történt ügyről, ami eljárást nem eredményez?” – fogalmazott Szalai a közösségi oldalán.