Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Mourinho ismét egy Premier League klubot irányítana – sajtóhír

Egyesült államokbeli sajtóértesülések szerint Jose Mourinho nyitott lenne egy újabb Premier League csapat irányítására, hogy ha lehetősége lenne rá. 

Forrás: yahoosports.com

Az ESPN információi szerint José Mourinho szívesen elvállalná az Arsenal irányítását, hogy ha felszabadulna a menedzseri pozíció. A jelenlegi vezetőedző, Unai Emery hatalmas nyomás alatt van, mivel második szezonja sem úgy sikerül, ahogy azt a klub vezetősége és a szurkolók elvárnák tőle. Jelenleg azonban nem úgy tűnik, hogy a spanyol szakembernek veszélyben forogna az állása, de ha a csapat továbbra sem képes rendesen összeszedni magát, akkor akár távozhat is. Erre a lehetőségre csapna le a hírek szerint José Mourinho, aki a Manchester United óta nem vállalt edzői megbízatást, de azóta is Londonban tartózkodik.

Az 56 éves portugál trénert korábban már a Real Madriddal is hírbe hozták, miután Zinedine Zidane sem tud egyenletes jó teljesítményt nyújtani a csapatával, de ott sem tűnik jelenleg biztosnak, hogy a francia szakember távozna.

Mourinho azonban már korábban is kifejezte az a vágyát, hogy szeretné legalább még egyszer egyszer magasba emelni a Premier League trófeát egy új angol csapattal is, hiszen a Manchester Unitednál ez nem jött össze neki, a Chelsea-vel viszont háromszor is bajnok lett.