Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: öt csapat akár már holnap továbbjuthat

A keddi és a szerdai napon kezdetét veszi immár a második fele a Bajnokok Ligája csoportkörének, vagyis az előttünk álló két napban a negyedik forduló összecsapásait rendezik meg…

A holnapi kvartettek közül az A-csoportban a legegyszerűbb a helyzet, hiszen a Paris Saint-Germain amennyiben hazai közönség előtt legyőzi az idegenben 5-0-ra kiütött Club Brugge-t, úgy Thomas Tuchel tanítványai máris biztosítják helyüket a legjobb 16 között.

A B-csoportot háromból három győzelemmel kezdő Bayern München a negyedik sikerével léphet tovább az egyenes kieséses szakaszba, ehhez a bajoroknak az Olympiakoszt kéne két vállra fektetniük hazai környezetben. A görögök ellen a menesztett Niko Kovac helyett immár a pályaedző, Hans Flick irányíthatja az együttest.

A C jelű négyesből a hibátlan Manchester City útja a nullapontos Atalanta testén keresztül vezethet a nyolcaddöntőben. Az olasz bajnokságban brillírozó bergamóiak a legmagasabb európai kupasorozatban egyelőre arcpirítóan szerepelnek, két hete 5-1-re kapituláltak Sterlingék ellen.

A D-csoportban mindkét 7-7 pontos favorit biztosíthatja továbbjutását mai idegenbeli mérkőzésén, ehhez a Juventus csapatának a Lokomotiv Moszkvát, az Atlético Madridnak pedig a Leverkusent kéne legyűrnie.

A szerdai napon érdekelt csoportok aktuális állása