Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megbünteti-e Zidane Bale-t a viselkedése miatt?

A walesi sztár Azerbajdzsán és Magyarország ellen is pályára lépett a válogatottban, azok után, hogy az ezt megelőző válogatott mérkőzések óta egy percet sem játszott a Real Madridban.

A szurkolók által neki címzett rigmusról („Wales, golf, Madrid – ebben a sorrendben!”) is pozitívan vélekedett, a magyar válogatott elleni siker után egy ilyen feliratú zászlóval ünnepelt társaival. A Marca információi szerint bár sokakat felbosszantott az eset a Real Madridnál, ez nem változtatta meg a királyiak véleményét a szélsőről. A lap klubhoz közeli forrásból úgy értesült: továbbra is fontos szerepet szánnak Bale-nek, és nem tervezik eladni a januári átigazolási időszakban.

A lap arról is beszámol, hogy a Real Madrid nem tervezi megbüntetni a játékost. Zinédine Zidane vezetőedző továbbra is számolni fog vele, hiszen konfliktusok helyett egységes csapatot szeretne látni. A Marca szerint a legnagyobb csatákba ezután sem Bale-lel megy majd a francia, hiszen úgy véli, vannak játékosai, akikre jobban számíthat.