Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NBI: gólgazdag mérkőzésen győzte le a kiesőjelölt ZTE-t a Fradi – videóval

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának zárómérkőzésén a Ferencváros a Zalaegerszeget fogadta. A hazai csapat hamar megszerezte a vezetést, és bár sokszor tudott szépíteni a ZTE, a Fradi mindig eggyel többet lőtt. A fővárosi csapat ezzel bebiztosította az első helyét a magyar bajnoki tabellán a Mezőkövesd előtt. 

Forrás: fradi.hu

Már az 5. percben megszerezte a vezetést a Fradi Boli találatával, majd a 11. percben meg is növelhették volna az előnyüket, hiszen kaptak egy büntetőt, de ezt Isael csak a bal kapufára lőtte. A 15. percben azonban javították ezt a hibát, amikor Tokmac nagyjából 13 méterről a bal alsó sarokba lőtt. A ZTE azonban még az első félidőben szépíteni tudott, miután a 19. percben Radó talált be a kapu bal oldalába. A 26. percben Boli fejelhetett, a labda viszont a jobb oldali kapufát találta csak el. Isael viszont még a szünet előtt javíthatott, és a 45. percben a védőket kicselezve lőtt a hálóba.

A második játékrész egy zalaegerszegi góllal indult, hiszen a 60. percben Bobál ballal az üres kapu közepébe lőtt. A Frasi visszavett a támadójátékból, míg a ZTE egyre inkább kezdte átvenni az irányítást. A lendület azonban náluk is elfogyott a végére, így az egyenlítés már nem jött össze a vendégeknek.

Ferencváros – Zalaegerszeg: 3-2 (3-1)
Gólszerzők: Boli (5.), Tocmac (15.) , Isael (45.) ill. Bobál (60.)
Sárga lap: – ill. Devecseri (10.)
Kiállítás: – ill. –

 

A forduló további eredményei:

Honvéd–Paks: 2-1
Kisvárda–Debrecen: 1-0
Mezőkövesd–Kaposvár: 2-0
Mol Fehérvár–Puskás Akadémia: 1-3
Újpest–Diósgyőr: 0-2

A tabella jelenlegi állása:

A góllövőlista jelenlegi állása: