Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Solskjaer már CR-hez hasonlítja Rashfordot!

A legutóbb a Manchester City ellen is betaláló Marcus Rashford Ole Gunnar Solskjaer szerint felérhet akár Cristiano Ronaldo szintjére is. 

(Kép: goal.com)

A norvég menedzser elmondta, nem szabad elfeledni, hogy Rashford még mindig csak 22 éves, és szerinte nagyon is jól látható a hasonlóság a két játékos között. “Nem nehéz párhuzamot vonni. A fizikai és technikai képességeik, a tehetségük, vagy az attitűdjük nagyon is hasonló. Rashfordnak mindene megvan ahhoz, hogy a legnagyobb játékosok közé emelkedhessen. Reméljük így is lesz” – Idézi Solskjaert a goal.com.

“Nem akarok arról beszélni, hogy Rashford mennyi gólt lő. Az a legfontosabb, hogy pozitív maradjon, direkt módon érjen a kapu elé, önbizalomtól duzzadva. Ha ez így lesz, a gólok is jönni fognak.” – Így Solskjaer, aki arra utalt, hogy a fiatal CR se lődözte tucat számra a gólokat.

Az MU menedzsere egyébkén megjegyezte azt is, hogy Rashford gólérzékenységét tekintve is észrevehető a fejlődés, hiszen december elejéhez érve, az angol támadó már 10 gólos a bajnokságban, beállítva új személyes csúcsát.