Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Salzburg: Haaland már januárban elkelhet!

Izgalmas, és nagyra becsülendő Bajnokok Ligája őszt produkált a Salzburg együttese. Az osztrák bajnokság egyeduralkodója végül csak a harmadik helyen végzett a csoportjában, így tavasszal még bizonyíthat az Európa-ligában. Vajon mi lesz a közben tündöklő fiatalok sorsa?

A Salzburg toronymagasan legtöbbre tartott játékosa az az Erling Braut Haaland, aki elképesztő gólérzékenységével szinte teljesen elhalványítja az olyan fontos játékosokat is, mint Szoboszlai Dominik vagy Takumi Minamino. A norvég csatár állítólag már a januári átigazolási időszakban munkaadót cserélhet.

Bár ma már híreztünk arról, hogy egykori moldei edzője, Ole Gunnar Solskjaer nyomására a Manchester Unitedhez igazolhat, nem kevesebb, mint 80 millió euróért, könnyen lehet, hogy a dolgok másként alakulnak.

Tudniillik a Red Bull „család” tagjaként Haaland elsősorban a Leipzig felé tartozik előrelépési „szándékkal”. Persze más kérdés, hogy a német klubnál nem csábulnak-e el egy fentebb említett mesés ajánlattól. Úgy tudjuk, hogy mégsem csak a Leipzig lehet a komoly érdeklődő a Bundesligából. Állítólag Haaland az elmúlt héten nem csak Lipcsében, de Dortmund városában is nézelődött. És bizony a 19 éves norvég nem csak turistáskodott, hanem képviseletével egyetemben meghallgatta a Borussia által kínált lehetőségeket is.

A pletykák szerint a Salzburg ragaszkodik hozzá, hogy januári eladás esetén is a tavaszt náluk fejezze be Haaland.