Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: már januárban érkezhet a Spurs sztárja

Bár a fogadóirodák szerint a Real Madrid sokkal esélyesebb a kegyeire, a brit média szerint a Manchester United is komolyan gondolja Christian Eriksen szerződtetését. A látványosan megfásult dán középpályás alighanem szívesen hagyná el már holnap is a Tottenhamet.

Erősen összefügg Christian Eriksen formahanyatlása és a Spurs gyenge formája. A londoniak egyelőre Mauricio Pochettino kirúgása és José Mourinho kinevezése után sem találják a kiutat a gödörből. A „Sarkantyúsok” tegnap éppen egy városi rangadót buktak el a Chelsea ellen.

Az említett derbin csereként kapott egy félidőt Eriksen. Sőt, a korábban gólerős középpályás Mourinho érkezesé óta folyamatosan padozik, és csak a Bajnokok Ligájában lehetett a kezdőcsapat tagja. Természetesen érthető a portugál edző hozzáállása is, lévén Eriksen szerződése a következő nyáron lejár Londonban, és már aligha fog hosszabbítani.

Sőt, akár már januárban távozhat. Állítólag nem akar feltétlenül a Real Madridhoz igazolni, ugyanis szeret Angliában élni. A napilapok úgy tudják, hogy a 27 esztendős Eriksen nagyon is nyitott a Manchester Uniteddel kapcsolatban. Sőt, utóbbi klub is szívesen látná a soraiban. A Daily Star írt arról a minap, hogy a „Vörös Ördögök” akár fizetnének is a Spurs sztárjáért, de csak 25 millió eurót, lévén fél év múlva ingyen is megszerezhetnék.