Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-bronzérmes szélsőt igazolna a Napoli – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az olasz Napoli csapata lehet a legnagyobb favorit az európai visszatérésre készülő belga szélső kegyeiért folyó küzdelemben…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál értesülései szerint a Napoli már felvette a kapcsolatot a belga válogatott Yannick Ferreira Carrascóval, akivel a kínai Szuperligában érdekelt Dalian Yifang együttesétől készül távozni.

A 26 esztendős szélső az elmúlt két szezon során 49 mérkőzésen 22 gólt termelt a Távol-Keleten, ám a bajnokságot érintő jelentős fizetési korlátozások miatt több sztárjátékos európai visszatérésére lehet számítani, s az elsők közt lehet az Atlético Madrid egykori erőssége. Carrasco 2015 és 2018 között a “Matracosok”alapembereként 23-szor volt eredményes Diego Simeone csapatában.

A nem titkoltan fiatalítást fontolgató Napoli együttesénél legkésőbb jövőnyáron jó eséllyel a honfitárs Dries Mertens és a spanyol José Callejón is a távozás mezejére léphet, a 41-szeres belga válogatott kiválóság azonban még évekre megoldást jelenthet szélső poszton.