Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Orvosira érkezett a Juventus új igazolása – sajtóhír

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, a Juventus együttese megegyezett legfrissebb új igazolásáról, egy tehetséges fiatal játékos megszerzéséről…

Azóta a mindig jól értesült olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio megerősítette, hogy Dejan Kulusevski szerda este megérkezett Torinóba, a csütörtöki napon pedig áteshet a szerződtetését megelőző, kötelező orvosi vizsgálatokon is a Juventus csapatánál, melyet követően várhatóan az üzlet részleteit is megtudhatjuk.

A szakértő úgy tudja, hogy Kulusevski 30 millió euró, illetve további 10-15 millió eurós teljesítménybónusz ellenében készül aláírni az olasz rekordbajnokhoz, arról egyelőre azonban nem szólnak a hírek, hogy az idény második felét kölcsönben fogja-e tölteni, vagy csatlakozik a “Zebrák” keretéhez.

A 19 esztendős játékos az idei kiírásban 17 bajnokin négy találatot és hét előkészítést regisztrált a Parma színeiben, ahol az Atalantától kölcsönben szerepel. A korábbi híresztelések szerint Olaszországból az Inter és a Napoli versengett érte, míg a Premier League élmenői közül a Liverpool, a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal ugyancsak komolyan érdeklődött a leigazolása iránt.