Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Dembélével kezdenék a költekezést

Véget ért a Chelsea átigazolási-tilalma, így a londoni „Kékek” végre újra aktív szereplői lehetnek a transzferpiacnak. Állítólag Frank Lampard nem szeretné szétbomlasztani fiatal tehetségekből álló csapatát, de ő sem tagadhatja le, hogy szükségük van a minőségi külső erősítésre.

Ennek a bizonyos erősítésnek lehet a része egy könnyed 40-50 millió eurós kiadás. Ezért az árért a Chelsea állítólag azt a Moussa Dembélét szeretné megvásárolni, aki egyszer már kipróbálta magát Angliában. A 23 esztendős francia csatár részese volt a Fulham korábbi hattyúdalának, amikor a londoni kiscsapat hosszú évek után először esett ki a Premier League-ből. Igaz, ebben az érában mindössze nyolcvannyolc perc adatott meg számára a világ legerősebb bajnokságából.

Azóta a mali származású Dembélé megfordult a skót Celtic-nél is két-három bajnoki cím erejéig, hogy aztán immár a Lyon játékosaként növelje tovább a piaci értékét. Az OL azonban a mostani szezonban látványosan szenvedősre vette a figurát, és a rutinos Rudi Garcia irányítása mellett is csak a 12. helyet foglalja el a Ligue 1 tabelláján.

Állítólag Moussa Dembélé kínjai véget érhetnek Lyonban, és a Chelsea már januárban vele erősítené meg a támadószekcióját. A francia bajnokságban tíz találatnál járó csatárt jelenleg egy 2023-ig szóló szerződés köti a hétszeres bajnokhoz.