Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: senki nem kér Vidal vádaskodásából

Komoly balhét kavart az elmúlt héten Arturo Vidal az FC Barcelona körül. A chilei középpályás ugyanis állítása szerint komoly bónuszpénzek kifizetésétől esett el, amelyeket a katalán sztárklub a szerződtetésekor megígért neki.

Ha minden igaz, Arturo Vidal jogi úton próbál elégtételt venni a Barcelonán, amiért az szerinte visszatart 2,4 millió eurónyi extra bért. Sokak szerint, ahogy ugyanez a Barca véleménye is, Vidal valójában csak így akarja kierőszakolni, hogy engedjék el az érte már jó ideje kardoskodó Internazionale csapatához.

A különc játékos a jelek szerint azonban most jókora kapufát rúgott, ugyanis feljelentését elutasította egy speciális bizottság. A spanyol profi játékosok szervezete, illetve a La Liga képviselete ugyanis egy közös közleményben elutasította Vidal vádjait, mondván azok teljesen megalapozatlanok. Mintegy utalva a Barcelona sejtésére, hogy ez csak egy próbálkozás volt a szakításra, lévén az Internek nem feltétlenül van annyi pénze, hogy most januárban megvásárolhassa hősünket az élő szerződéséből.