Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A korábbi Chelsea-reménység elhagyta a szerb bajnokot – HIVATALOS

A Chelsea-nél korábban hatalmasat bukó, már a német válogatottból is nagyon régen kikopott Marko Marin klubkarrierje újra különleges szakaszába érkezett. A 30 éves karmester most éppen a szaúdi bajnokságban fogja kipróbálni magát.

Marko Marin 2010 körül a német bajnokság egyik legfényesebb és legígéretesebb csillaga volt. A jugoszláv születésű támadó középpályás a Borussia Mönchengladbachban, majd a Werder Bremenben tűnt fel. 2012-ben a Chelsea vásárolta meg, és bár voltak felvillanásai, végül a pályafutása a londoniakkal került zsákutcába. A „Kékek” többszöri kölcsönadás után 2016-ban tudtak csak megszabadulni a ma már 30 éves Marintól, az Olympiakosz vásárolta meg a játékjogát.

Marin az elmúlt másfélévet pedig már szülőhazájában töltötte, a Crvena zvezdában. A belgrádi klubbal idén még a Bajnokok Ligája csoportkörét is megjárta a technikás középpályás. A Crvena most is utcahosszal vezeti a szerb ligát, így nyugodtan elengedhették alapemberüket. Marint az Al-Ahli vette meg, nem kevesebb, mint 3 millió euróért.