Légiósok: 20-szoros bajnokcsapathoz igazolhat a magyar válogatott játékosa

A legfrissebb információk szerint a 10-szeres válogatott labdarúgó nem tér vissza az NB I-be, helyette Görögországban köthet ki kölcsönben.

A jelenleg Lengyelországban légióskodó Nagy Dominik iránt a MOL Fehérvár FC is érdeklődött, de a sportowy24.pl legújabb értesülései szerint a magyar válogatott támadója nem akar visszatérni az NB I-be, és továbbra is külföldön folytathatja karrierjét.

A lap szerint a Legia Warszawa mindenben megállapodott a görög élvonalban szereplő Panathinaikos-szal, amely jelen állás szerint a szezon végéig kölcsönveszi Nagyot, majd a nyáron a 1,5 millió eurós vásárlási opciónak köszönhetően akár végleg megszerezheti őt.

A Ferencváros korábbi futballistája a jelenlegi szezonban csupán kilenc mérkőzésen lépett pályára a lengyel élvonalban, ezeken egy gól és egy gólpassz a mérlege. Az előző szezonban összesen 38 tétmeccsen szerepelt a Legiában, a mostani idényben azonban legutóbb szeptemberben kapott lehetőséget az első csapatban, azóta legtöbbször a keretnek sem volt tagja. A 20-szoros görög bajnok, valamint 18-szoros görög kupagyőztes Panathinaikos az első osztály 10. helyén áll.