Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valverdét bántja a Barca bánásmódja

A Barcelona vezetőedzője csalódott, mert a klubtól egyelőre még senki sem vette fel vele a kapcsolatot, eddig mindenről csak a médiából értesült.

Az Atlético Madrid ellen elszenvedett spanyol Szuperkupa-elődöntős vereség tovább rontott a szakember egyébként sem túl rózsás helyzetén – a szurkolók többsége már jó ideje a távozását követeli – és egyre inkább úgy tűnik, hogy a katalánok vezetősége megválik Valverdétől, akinek a helyére a klublegenda, Xavi érkezhet.

A Sport cikke szerint az 55 éves spanyol edző tisztában van azzal, hogy az Atléti elleni kudarc megingatta a vezetőség bizalmát vele szemben, valamint arról is tud, hogy a Barcelona új edzőt keres. Azt azonban rettentően nehezményezi, hogy minderről a médiából kellett értesülnie, a klubtól ugyanis még senki sem kereste fel, hogy tájékoztassák, mire számítson.

A hírek szerint Xavi érkezése szinte biztosra vehető, a kérdés már csak az, hogy a napokban vagy csak a szezon végén történik meg a váltás. A klub hétfőn elnökségi ülést tart, ahol eldőlhet a vezetőedző sorsa. A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a napokban tervez személyesen is leülni Valverdével.