Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba a télen nem megy sehova!

Mino Raiola  – Paul Pogba ügynöke – és a Manchester United között egyre jobban kezd elmérgesedni a viszony. Ám ennek ellenére sem gondolja úgy a klub, hogy a játékost minél hamarabb el kellene engednie. 

Angol sajtóértesülések szerint Ole Gunnar Solskjaer továbbra is hajthatatlan a világbajnok ügyében, miszerint, hogy eligazoljon. Ám ez a “ragaszkodás” csak a nyárig fog tartani, mivel a hírek szerint, ha még akkor is akar menni Pogba akkor áldásukat adják rá.

A megtartása oka jelenleg “mindösszesen” az, hogy úgy vélik az Old Traffordon, hogy a téli átigazolási szezonban szinte lehetetlen lenne pótolni.

Más kérdés, hogy eddig a játékát kimondottan nem kell pótolni, mivel – többek között a sérülések miatt – az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve, mindösszesen 8 mérkőzésen lépett pályára. A középpályás egyébiránt most is sérült, a hírek szerint majd február elején  lesz újra bevethető.

Pogbáért lenne kereslet, ugyanis a Real Madrid és a korábbi csapata, a Juventus is többször jelezte, hogy szeretné megszerezni, ám eddig a “Vörös Ördögök” ragaszkodtak a maradásához.

Kivásárlási ára egyébiránt még mindig 100 millió euró környékén mozog.