Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az NB I gólkirályjelöltje az NB II-be igazolt – HIVATALOS

Egészen meghökkentő átigazolás ment végbe a csütörtöki napon, amikor az NB I-es góllövőlistát vezető támadó a bajnokság felénél elhagyta élvonalbeli klubját és a másodosztályba szerződött…

A másodosztályban (Merkantil Bank Liga) Vasas gárdája a csütörtöki napon bejelentette, hogy szerződtette az Újpest csapatától távozó rutinos támadót, Feczesin Róbertet.

A 33 éves csatár múlt nyáron azzal a feltétellel tért vissza a lila-fehérekhez, hogy a januári átigazolási időszakban jobb ajánlat esetén távozhat, és úgy látszik, hogy az angyalföldiek számára kedvezőbb lehetőséggel tudtak előállni. A sokadik virágzását élő Feczesint még Marco Rossi is meghívta a magyar válogatott keretébe, miután 8 góljával vezeti az NB I-es góllövőlistát.

Feczesin annak idején utánpótláskorában már szerepelt a Vasasban 1999 és 2001 között, majd az Újpest színeiben mutatkozott be az első osztályban, később a Debrecen színeiben is lehúzott pár esztendőt, de több olasz klub mellett Dél-Koreában és Törökországban is kipróbálhatta magát. 2005 óta a magyar válogatottban 12 pályára lépés alatt négy gólt szerzett, azonban a másodosztályból alighanem jóval nehezebb dolga lesz beveredni magát az Eb-pótselejtezőre, vagy éppen esetlegesen az Európa-bajnokságra készülő nemzeti csapatba.