Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola az újonc Sheffield United-et dicsérte!

A Man. City kedd este (20:30, Tv: Spíler 1) a remekül szereplő Sheffield United vendége lesz. A City-re nem feltétlenül vár egyszerű mérkőzés az újonc ellen, az ellen a csapat ellen, amelyet mint kiderül, Guardiola is sokra tart. 

(Kép: as.com)

A manchesteriek trénere ugyanis nagyon szép dolgokat mondott a kis csapatról a találkozót megelőző sajtótájékoztatóján.

“Elképesztően imponáló a csapat számomra. A Sheffield számomra tökéletes példája annak, hogy más csapatokat, más edzőket, más játékosokat nézve igen is lehet fejlődni. Például én soha nem láttam még egy-egy olyan mozzanatot, amelyet ők csinálnak a pályán. Talán ez is az oka annak, hogy ott állnak a tabellán, ahol!” – Méltatta Guardiola kollégája, Chris Wilder csapatát, majd még hozzátette:

“Néhány hete az Etihadban is láthattuk, hogy mennyire jó csapatuk van. Megszenvedtünk ellenük azon a meccsen. Őszintén mondom, igen is imponálóak számomra, imádom a játékukat. Elképesztő, hogy a menedzserük, és a keret egy része ugyan az akik még a League One-ban is futballoztak nemrég, és most a Premier League elején állnak. Lenyűgöző, és még tanultam is tőlük.” – Fogalmazott a Man. City trénere.