Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: nyáron visszatér a támadó a csapathoz

A Vörös Ördögök norvég menedzsere alátámasztotta azokat a találgatásokat, amelyek szerint a nyáron távozott játékosa visszatér az együtteshez.


A Manchester United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer megerősítette azokat a híreket, miszerint Alexis Sánchez vissza fog térni a manchesteri gárdához az Internél töltött kölcsönszerződése után. A chilei válogatott szélső az elmúlt nyáron csatlakozott az olasz klubhoz egy évre kölcsönbe, viszont ezenfelül kettő év még hátra van a szerződéséből az angol együttesnél. A Vörös Ördögök trénere pedig elmondta, hogy a 31 éves támadó visszatér a Manchester Unitedhez, hogy bebizonyítsa, mindannyian tévedtetek.

Sánchez azért is távozhatott kölcsönbe, mert a rekordbajnoknál nagyon gyengén teljesített és ezt ő maga is érezte, ezért is egyezett bele abba, hogy az Interhez megy egy szezonra, ahol talán újra magára talál. Ez azonban egyelőre nem jött össze neki, ugyanis sérüléssel bajlódik. Abban a rövid időszakban amikor egészséges volt jól ment neki a játék, de mindössze 214 perc jutott neki, viszont 1 gólt és 1 gólpasszt így is sikerült szereznie.

A chilei támadó a Manchester United színeiben 45 alkalommal szerepelhetett, ezeken 5 gólt és 9 gólpasszt jegyzett, és a Barcelonánál vagy Arsenálnál mutatott teljesítményétől bőven elmaradt.

Azonban kérdéses, hogy Ole Gunnar Solskjaer lesz-e még a Manchester United trénere amikor a chilei visszatér a klubhoz, mert ha nem javul a csapat játéka a következő hónapokban, akkor a hírek szerint leváltják őt, és az újdonsült vezetőedző nem biztos, hogy számol majd Sánchezzel.