Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sturridge visszatérhet a Preamier League-be – sajtóhír

A Liverpooltól nyáron távozó támadó újra az angol élvonalban szerepelhet, legalábbis sajtóinformációk szerint.


A jelenleg Trabzonsporban szereplő Daniel Sturridge az Aston Villa együttesében köthet ki, írja a Talksport. Az angol támadóért brit források szerint 4 millió eurót kell fizetnie a birminghami klubnak, ha komolyak a szándékaik.

A 30 éves játékos kevés lehetőséget kapott a Liverpoolnál, ezért váltott, és bár úgy nézett ki, hogy marad az angol élvonalban végül a török Trabzonspor csapatát választotta. Sturridge többnyire csereként kap lehetőséget, de így is sikerült 7 gólt szereznie, valamint kiosztott 4 gólpasszt is, tette mindezt 13 mérkőzésen minden versenysorozatot figyelembe véve. Ez azért is számít remek teljesítménynek, mert 706 perc alatt szerezte ezt a 7 találatot, azaz 101 percenként betalált.

A Liverpool mellett a Chelsea-t és a Manchester Cityt is erősítette, de megfordult a Bolton Wanderers és West Bromwich Albion csapataiban is kölcsönben. Sturridge az említett klubokban összesen 218 Premier League mérkőzt játszott, így tehát nagy rutinnal rendelkező támadót szerezhet az újonc Aston Villa, aki a kiesés ellen küzd keményen.