Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A-s klubhoz szerződött a fiatal magyar játékos – HIVATALOS

Újabb tehetséges magyar játékos állt fiatalon légiósnak, jelesül Olaszországban próbálhatja ki magát egy patinás élvonalbeli együttes kötelékében…

A Vasas Kubala Akadémia tehetséges labdarúgója, a 16 esztendős Fiáth Bence két és fél éves profi szerződést írt alá az olasz élvonalbeli Parma csapatánál. A jó felépítésű, utánpótlás-válogatott, kreatív középpályás fél évvel ezelőtt érkezett a Mol Fehérvár FC együttesétől a Vasas Kubala Akadémiára – számolt be róla a magyar egyesület. A tehetséges ifjú labdarúgó a következőket mondta szerződése megkötése után:

“Gyermekkori álmom teljesülhetett azzal, hogy egy európai, topbajnokságban szereplő, első osztályú klub utánpótlás-csapatában nevelkedhetek. Szeretném megköszönni a Vasas Kubala Akadémiának, azon belül is elsősorban Nagy Miklós ügyvezetőnek, hogy az akadémián eltöltött hónapok alatt végig érezhettem a klub támogatását és bizalmát. Tudta, milyen sokat jelent nekem ez a lehetőség, így folyamatosan mellettem állt. Köszönöm az akadémián dolgozó edzők és szakemberek lelkiismeretes munkáját is, hiszen nélkülük nem jutottam volna el idáig. A csapattársaimnak üzenem, hogy nagyon jól éreztem magam velük és sok sikert kívánok nekik, hajrá, Vasas!”