Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: csúnyán megtaposták Nagy Dominik térdét – videóval

A tízszeres magyar válogatott középpályás, Nagy Dominik csapata, a Panathinaikosz 2-0-ra legyőzte a PAOK Szalonikit a görög bajnokság 22. fordulójának rangadóján. A télen csapatot váltó, a Legia Varsótól a Panathinaikoszhoz kölcsönbe kerülő Nagy végigjátszotta a meccset, amin súlyos sérülést is okozhattak volna neki.

A 39. percben a PAOK játékosa, Dimitrisz Jannulisz aligha véletlenül rátaposott a labdát előle becsúszva elrúgó Nagy Dominik térdére. A rangadót azeri játékvezetői csapat vezette, akik közül sem Aghayev Aliyev játékvezető, sem a VAR-szobában ülő kollégái nem észlelték a szabálytalanságot, így a piros lap is elmaradt.

 

A Panathinaikosz a második félidőben döntötte el a meccset, a volt Manchester United-játékos, Federico Macheda a 49. percben volt eredményes büntetőből, majd Anasztasziosz Hadzijovanisz talált a PAOK kapujába az 56. percben. Győzelmével a Panathinaikosz 37 ponttal negyedik a görög bajnokságban, míg az 52 pontos PAOK lecsúszott az első helyről, az Olimpiakosz Pireusz két ponttal előzi meg őket.