Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világrekord igazolásra készül a Real Madrid! – sajtóhír

Ahogyan arról a minap beszámoltunk, finoman szólva sem alakulnak optimálisan a Real Madridhoz vágyódó fiatal klasszis dolgai a PSG csapatánál, és egyre több forrás számol be arról, hogy nyáron létrejöhet a világrengető klubváltás…

A Mundo Deportivo beszámolói szerint minden jel arra mutat, hogy a Paris Saint-Germain csapatával egyre többször nézeteltérésekbe kerülő Kylian Mbappé nyáron a Real Madrid játékosa lesz, a spanyol lap szerint a világbajnok kiválóságért a “királyi gárda” egészen elképesztő összeget, 250 millió fontot fizetne júliusban.

Az már hosszabb ideje nyílt titok, hogy Mbappé gyermekkori kedvence csapata a Real Madrid együttese, és a blancók francia vezetőedzője, Zinedine Zidane is nagyon szeretne együtt dolgozni ifjú honfitársával. Klubváltása a világ valaha volt legmagasabb átigazolási összegével valósulhatna meg hiszen az eddigi rekord Neymar 2017-es átigazolása volt, amikor éppen a PSG fizetett 222 millió eurót a Barcelona részére.

Mbappé jelenleg a harmadik szezonját tapossa a PSG alkalmazásában, a 2019-2020-as szezon során eddig 25 mérkőzés alatt 22-szer vette be az ellenfelek kapuit, összességében pedig bő két és fél év alatt már 82 gólt szerzett a csapat színeiben.

Valami mindenesetre nagyon nincs rendben Párizsban, a gárda sztárcsatárai ugyanis egymás után vágyódnak el a csapattól: Neymar barcelonai visszatérése ugyancsak téma lehet nyáron, a lejáró szerződésű Cavani kapcsán pedig szinte napról napra hoznak fel újabb csapatokat, és immár Mbappé szénája is kifelé áll…