Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A koronavírus miatt hagyta ki az edzőtábort a MU játékosa

A Manchester United frissen szerződtetett csatára elővigyázatossági okokból nem utazott el a “Vörös Ördögök” spanyolországi edzőtáborába…

A Sky Sports beszámolója szerint a januári átigazolási piac utolsó óráiban a Manchester United által Kínából szerződtetett rutinos támadó, Odion Ighalo nem utazott el társaival a marbellai edzőtáborába. A Kínában mostanság tomboló koronavírus miatt a néhány hete még az országban tartózkodó nigériai támadó ehelyett inkább Angliában, egyéni edzésterv alapján készül a közelgő közös munkára, melynek azután vághat neki, ha letelt a betegség lappangási ideje.

Esetében attól tartanak a klubnál, hogy szigorodó biztonsági óvintézkedések esetén nem térhetne vissza Nagy-Britanniába. “Odion Manchesterben marad, mivel az elmúlt két hétben érkezett Kínából. A kínai helyzet miatt nem vagyunk biztosak abban, hogy visszajöhet Angliába, ha újra elhagyja az országot, ezért személyi edzővel fog dolgozni, egyéni program alapján” – nyilatkozta az MU TV-nek Ole Gunna Solskjaer vezetőedző.

A 30 éves nigériai válogatott csatár korábban 2014-től 2017-ig a Watford színeiben már szerepelt a Premier League-ben, de megfordult már Norvégiában, Olaszországban és Spanyolországban is, az elmúlt éveket pedig a Távol-Keleten töltötte.