Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Conte szerint a Juventus kezében van a bajnokság!

Meglepő gondolatmenettel rukkolt elő a bajnoki versenyfutást illetően Antonio Conte csapata milánói derbin aratott győzelmét követően

(Kép: as.com)

Mint ismert, az Inter egy elképesztő második félidővel, két gólos hátrányból felállva fordított az AC Milan ellen, és győzelmével pontszámban beérte – ráadásul jobb gólkülönbségével meg is előzi – a Juvetust a tabella élén.

Antonio Conte a lefújást követően gyorsan igyekezett is levenni minden nyomást csapatáról. “Egy olyan versenyfutásról beszélünk, amely az elmúlt években egy csapatról szólt. A Juventus teljesen megérdemelten nyerte sorozatban a bajnoki címeket. Bármit is mutat a tabella most, az idei Scudetto is az ő kezükben van, még ha a Juve játékosai nem is így gondolják.” – Kezdte gondolatmenetét az Inter trénere.

“Az idei szezon egy álom eddig a számunkra, és szerintem a Lazionál is így gondolják. Hogy mit tehetünk? Készen kell állnunk, és megragadnunk az esélyeinket!” – Jegyezte még meg Conte, aki újfent igazolta, hogy bizony ízig-vérig dörzsölt szakember.