Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Allegri a PL-ben fog visszatérni – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a Juventus korábbi sikeredzője megállapodott új csapatával, és a következő szezontól a Premier League-ben fog munkát vállalni…

A Corriere dello Sera legfrissebb riportjában immár kész tényként számol be róla, hogy a legutóbb a Juventus csapatánál tevékenykedő Massimiliano Allegri a 2019-2020-as szezonban a Premier League-ben fog edzősködni, miután a közelmúltban megállapodott az egyik angol csapattal. A lap találgatása szerint a konkrétan meg nem nevezett egyesület minden bizonnyal a Manchester United vagy a Mancheter City gárdája lehet.

A korábban az AC Milant is irányító 52 éves szakember 2014-től 2019-ig volt a Juventus vezetőedzője, és bár minden évben megnyerte velük az olasz bajnokságot (Serie A), a torinóiaknál várva várt Bajnokok Ligája-elsőséget nem sikerült elhódítaniuk. A múlt szezon vége óta szünetet tartó Allegri neve időről időre számtalan klubnál szóba került, a korábbi sajtóinformációk szerint a szezon közben edzőt váltó Arsenal és Barcelona kispadjára is jelölt lett volna, azonban ő maga visszautasította a kínálkozó lehetőségeket, mert csak a következő idénytől szeretne ismét feladatot vállalni.

A  rutinos edző pályafutása eddigi szakaszában kizárólag Olaszországban dolgozott, amennyiben valóban elkötelezi magát Angliába, akkor merőben új környezetben kell majd helyt állnia, de alighanem nyárig még számtalan, frissebb pletykát olvashatunk majd még vele kapcsolatban.