Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kapitányát vesztette a szárnyaló Lazio – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) félelmetes formában száguld Lazio gárdáját némileg visszavetheti csapatkapitánya sérülése, akinek operációra volt szüksége…

A Lazio csapatának hivatalos oldala tájékoztatása szerint a római klub csapatkapitánya, Senad Lulic a szerdai napon sikeres bokaműtéten esett át hetek óta húzódó sérülése okán, és az előzetes becslések szerint a következő egy hónapban nem állhat Simone Inzaghi vezetőedző rendelkezésére.

A 34 esztendős bosnyák balszélső immár 2011 óta áll elnyűhetetlenül a “Sasok” szolgálatában, immár a második szezonban viselő az együttes csapatkapitányi karszalagját, és az aktuális idényben 19 bajnoki mérkőzésen, és összesen 26 tétmérkőzésen jutott szóhoz. A tájékoztatás szerint Lulicsot a kórházban a csapat trénere az elsők közt látogatta meg az operációt követően.

A Lazio félelmetes formában játszik hónapok óta, a fővárosi alakulat a bajnokságban immár 18 (!) forduló óta nem talált legyőzőre, és a harmadik helyen mindössze egyetlen ponttal van lemaradva az első két helyet birtkoló Inter-Juventus páros mögött – a hétvégi fordulóban majd éppen a milánóiakat fogadják vasárnap este az Olimpicóban.