Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepő helyen kötött ki a Fradi egykori játékosa – HIVATALOS

Az egykori kétszeres magyar bajnok labdarúgó a másodosztályból Ázsiába szerződött, tovább gyarapítva a kontinensen szolgálatot teljesítő magyar labdarúgók számát…

A szerdai nap folyamán az indiai másodosztályú Neroca FC jelentette be az egykor a Ferencváros és az MTK Budapest színeiben egyaránt magyar bajnokságot nyerő rutinos középpályás, Busai Attila.

A legutóbb a Nyíregyháza Spartacusban szereplő 31 éves középpályás korábban 2010 és 2012 között már a svájci Wil csapatában kipróbálta magát külföldön, majd a fővárosi zöld-fehéreket egészen 2017-ig szolgálta, ahonnan Diósgyőr érintésével kötött ki a másodosztályú nyírségieknél.

Busai új csapata jelenleg a nem túl fényes, kilencedik helyen tanyázik az indiai második vonal 12 csapatos mezőnyében, de a jelek szerint a klubnál nagyon sokat várnak tőle és komoly igazolásként tartják őt számon. Indiában legutóbb a világutazó, Vadócz Krisztián személyében fordult meg honfitársunk, aki az élvonalbeli Pune City, valamint a Mumbai City FC kötelékében szerepelt.