Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghatározó játékosával hosszabbíthat a Juventus – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint Wojciech Szczesny hosszabbítása után a Juventus csapata hamarosan újabb húzóembere szerződését készül megújítani…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése szerint a Juventus csapata készen áll arra, hogy újabb esztendővel toldja meg lejáró szerződésű csapatkapitánya, Giorgio Chiellini aktuális kontraktusát.

A rutinos védő ősszel szenvedett térdszalag-szakadást, de már gőzerővel készül a visszatérésre, amely várhatóan heteken belül megtörténhet, és nagyon úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel, és a következő idényben is maradna a torinói gárda alkalmazásában.

A 35 esztendős középhátvéd 2005 óta már több mint 500 tétmérkőzésen lépett pályára az olasz rekordbajnok színeiben, jelenléte már csak mentális szempontból is órási lökést képes adni a csapattársaknak, páratlan tapasztalata pedig hasznos lehet még a csapat számára az idény hajrájában.

A torinóiak szerint Chiellini közelgő visszatérése nagy lökést adhat az együttesnek a bajnoki finisben és a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában egyaránt.