Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csereüzletre készül a Real és az Inter – sajtóhír

Amellett, hogy a Real Madrid kiszemelte az Inter középpályását, a nemzetközi sajtó értesülései szerint hamarosan akár egy újabb üzletet is végrehajthat egymással a két érintett csapat…

A Daily Star értesülései szerint a Real Madrid és az Inter vezetősége felvette egymással a kapcsolatot, hogy megvizsgálják egy játékoscsere lehetőségét, mely során a milánóiak által régóta követett Luka Modric váltana csapatot, és a “királyiakhoz” kerülhetne az ígéretes hátvéd, Milan Skriniar.

A 2018-as Aranylabdás Modric 2012 óta a “királyi gárda” alkalmazásában áll, ám a két évvel ezelőtti kiváló teljesítménye óta kétségkívül már gyengébben muzsikál, akárcsak az egész csapata, így a 34 esztendős középpályás számára sokak szerint eljött az idő a klubváltásra, hiszen új környezetben talán még meg tudna újulni, de a Realban egyre inkább kezd lefelé ágazni a csillaga.

Ezzel szemben a 24 esztendős szlovák hátvéd 2017. nyarán 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, két és fél milánói idénye alatt együttesen már 115 tétmérkőzésen szerepelt. Megszerzése iránt a közelmúltban leginkább a Manchester City érdeklődött, és egyesek 100 millió euró feletti összeget rebesgetnek a lehetséges eladási árát illetően.

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy milyen anyagi tőke cserélni még gazdát a klubok közt megköttetendő játékoscsere során, de minden bizonnyal a tíz évvel fiatalabb védőért cserébe a “blancóknak” még fizetniük is kéne Modricson kívül.