Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United (is) Ajax-sztárt akar

Angol sajtóértesülések szerint, Hakim Ziyech után újabb Ajax sztár költözhet a Premier Leaguebe, ugyanis most a Manchester United jelentkezett be a holland klubnál, mint kérő. 

Méghozzá a középpályás, Donny van de Beekért. Angol hírek szerint a holland válogatott játékos az elkövetkezendő napokban fogja eldönteni, hogy merre haladjon a pályafutása, azaz maradjon-e még az Ajaxnál, vagy pedig próbálja ki magát külföldön.

A 22 éves játékost régóta figyelik a nagy Premier League klubok, ám eddig a Chelsea jött legtöbbször szóba vele kapcsolatban, azonban most már úgy fest, hogy a “Vörös Ördögök”, Ole Gunnar Solskjaerral a legkomolyabb kérők, de -ahogy korábban is- képben van a Real Madrid is.

Van de Beek piaci ára nagyjából 60 millió euró környékén mozog, szerződése pedig 2022 nyaráig köti őt a holland sztárcsapathoz. 

Az idei szezonban a válogatott középpályás minden sorozatot figyelembe véve eddig 31 mérkőzésen, 10 gólt és 10 gólpasszt osztott ki. Természetesen alapembere Erik ten Hag csapatának.