Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Elképesztő ostobaság miatt nem játszhat a Barca ellen! – Videó

A hétvégén a Real Madrid Castillában lépett pályára Rodrygo, aki bár szerzett egy gólt, egyáltalán nem a góljával, vagy egy rá jellemző pazar cselsorozattal tette emlékezetessé a San Sebastiá Reyes elleni összecsapást. 

A brazil tini igencsak frusztráltnak tűnt, hogy Zinedine Zidane kihagyta a Levante elleni szombat meccskeretből és talán ez is látszott rajta a találkozó 87. percében.

Rodrygo lőtte a Castilla második találatát, eldöntve ezzel (2:0-ra nyertek a Real fiataljai – a szerk.) a találkozót, ám ami közvetlenül ezután történt, arra senki nem számított.

A brazilból megmagyarázhatatlan módon törtek elő az indulatok, és ahogyan az fenti videón is látszik, abszolút ostoba, sportszerűtlen módját választotta a gólörömnek.

A meggondolatlan cselekedet miatt Rodrygo megkapta a második sárga lapját, ami egyben azt is jelenti számára, hogy kihagyja a Barca elleni El Clásicót. A Spanyol Labdarúgó-szövetség szabályzata ugyanis úgy fogalmaz, hogy a második csapatban kiállított játékos eltiltása érvényes az első csapat soron következő mérkőzésére.

Zinedine Zidane így lényegében egy nap alatt két szélsőjét veszítette al a csúcsmeccs előtt, hiszen vasárnap kiderült az is, hogy Eden Hazard újfent kidőlt a sorból.

(Borítókép: Yahoo News)