Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Teljesen undorító volt a Tottenham”

A Tottenham Hotspurs egykori másodedzője, majd egy időben a kinevezett menedzsere is volt Tim Sherwood. Az angol szakember nagyon nincs jó véleménnyel a londoni klub teljesítményéről, kritikájának középpontjában pedig nem más áll, mint a Chelsea elleni vereség.

A még mindig csak 51 esztendős Sherwood öt éven át volt előbb Harry Redknapp, majd André Villas-Boas segítője a White Hart Lane-en, majd a portugál mester után bő fél évig ő volt a Spurs menedzsere. Ugyan a szurkolók kedvelték, ám nem volt maradása a londoniaknál, és bizony a folytatás ezután sem volt siker történet a szakember számára. Sherwood az Aston Villanál megbukott. Ezt követően az alacsonyabb ligás Swindon Townnál vállalt még vezetői szerepkört, ám 2017. óta nem dolgozik egyetlen klubnál sem.

Az emlegetett Spurs, a Chelsea elleni elvesztett rangadójával érdemelte ki Sherwood nemtetszését:

„A Tottenham teljesen undorító volt. Annyira rosszak voltak… Ahogy támadtak a meccs során… Igen, Harry Kane és Szon sérültek, ezt Mourinho mindig el is mondja. Most itt van Bergwijn és Lucas Moura. Edzőként nem mondtam azt, hogy nincsenek támadóim, és a padlóra dobom a törülközőt. Ez egy londoni derbi volt, minden rajongó számára fontos, amikor több támadást kell bemutatni.”

– nyilatkozta az erősen kritikus hangot megütő ex-edző.