Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Braithwaite: “Ha a foci egy vallás, akkor Messi az istene”

Martin Braithwaite tündérmeséje folytatódik, mivel néhány nappal azután, hogy váratlanul leigazolta a Barcelona, a dán csatár most már az első El Clásicójára készül, előtte pedig nem felejtette el csapattársát, Lionel Messit sem méltatni.

Forrás: Marca

A Real Madrid vasárnap este fogadja a katalánokat a Santiago Bernabeuban, amelyen az bajnoki tabella első helyének elérése és megtartása a cél a csapatoknak.

A Dembélé sérülése miatt transzferidőszakon kívül leigazolt Martin Braithwaite is ott lesz már a keretben, aki nagyon várja már az összecsapást.

“Csodálatos élmény lesz. Ez a legfontosabb mérkőzés, amit mindenki látni akar. A játék irama mindig nagyon intenzív, így én sokat nyerhetek, ha pályára léphetek majd a találkozón.”

– nyilatkozott a játékos a Barcelona hivatalos oldalának.

Ha Braithwaite valóban ott lehet majd a pályán a Bernabeuban, akkor újdonsült csapattársa, Lionel Messi mellett játszhat majd, a játékos pedig nem felejtette el méltatni az argentint.

“Senki sem tud úgy játszani, ahogy ő. Ha a foci egy vallás lenne, akkor Messi lenne az istene. Ő irányítja a mérkőzéseket, egy rendkívüli játékos.”

Forrás: Marca