Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kane: „Az eszem is azt mondatja velem, hogy az Európa-bajnokságon bizonyosan ott lehetek”

A Tottenham csatárát a 2020-as esztendő első napján, első bajnoki mérkőzésén a Southampton ellen a 74. percben kellett lecserélni sérülése miatt.


A napokban José Mourinho, a Spurs menedzsere arról nyilatkozott, hogy Kane állapota a vártnál gyorsabban javul, reméli, hogy a bajnokság utolsó 4-5 fordulójában már számíthat rá. A Premier League naptárát nézve, a 34. fordulóban – a legjobb eset, amikor már bevethető Kane – a Bournemouth-szal játszik a Tottenham, április 18-án. A 26 éves játékos várakozásai összecsengenek a portugál szakemberével, aki szerint van rá esély, hogy április közepén már pályán lehet.

„Az eszem is azt mondatja velem, hogy az Európa-bajnokságon bizonyosan ott lehetek, hacsak nem történik addig valami drasztikus dolog. Szóval, ott lehetek az Eb-n. Még nem edzem együtt a csapattal, a konditeremben dolgozom folyamatosan és napról napra erősebb vagyok. Még pár hét és újra játszhatok. Nem akarok pontos dátumot mondani, vagy hogy melyik meccsre térhetek vissza, de azt remélem, hogy április közepén már harcra kész leszek” – nyilatkozta az ES Magazinnak Harry Kane.

Április idusának környékén két meccse lesz a Tottenhamnek: 11-én az Everton látogat Londonba, 18-án a Bournemouth vendége lesz a Spurs. Amennyiben Kane reménye valósággá válik, akkor ezek közül valamelyik bajnokin térhet vissza.