Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man Utd.: Sir Alex Ferguson segített egy fiatal játékos szerződtetésében

Érdekes történetet osztottak meg a világgal az angol sajtóban. A hírek szerint Sir Alex Ferguson besegített egy 16 éves játékos szerződtetésében.

 

Nagy a verseny a Birmingham 16 éves reménységének a kegyeiért. Olyan klubok állnak érte sorban, mint a Borussia Dortmund, a Liverpool, vagy a Chelsea – írja a The Sun. A legnagyobb kérő azonban mégis a Manchester United, ahol mindent bedobnak azért, hogy a fiatal játékos őket válassza.

Jude Bellingham elképesztő szezont fut: a Championshipben idén mindössze 5 meccset hagyott ki, 32 bajnokin viszont ott volt a csapatban, ami ilyen fiatalon döbbenetes dolog. Állítólag a technikai képzettségén túl a taktikai felkészültsége jelenti benne az igazi értéket – jóval érettebben játszik, mint ahány éves valójában. Ő lehet a Birmingham legkomolyabb pénzforrása a közeljövőben: a hírek szerint 30 millió fontról indulhat majd a licit a vetélkedő klubok között.

Manchesterben nagyon szeretnék őt megszerezni, amit az is jól mutat, hogy Bellingham nem rég a United edzőközpontjában járt – és nem mással, mint Fergusonnal találkozott. A klub vezetői természetesen körbevezették őt az edzőközpontban, megmutatták neki a klubot, majd a skót tréner következhetett. Az az edző, aki azelőtt Cristiano Ronaldo, Eric Cantona, vagy Wayne Rooney karrierjét emelte a csúcsra.

A Sun ugyanakkor azt is írja, hogy nem az MU a favorit a Bellinghamért folyó harcban. A legnagyobb valószínűség szerint ugyanis az angol játékos a Dortmundot választja majd, ahol könnyebb eljutni a felnőtt csapatig Jadon Sancho nyomdokain haladva.