Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Serie A-játékos koronavírus-tesztje lett pozitív

A Sampdoria hivatalos honlapján közölte, hogy Manolo Gabbiadini koronavírus-tesztje pozitív lett. A játékos lázas, de a körülményekhez képest jól van, elkülönítették – áll a klub rövid közleményében.

A Juventus védője, Daniele Rugani után Manolo Gabbiadini is pozitív koronavírus-tesztet produkált. A Sampdoria játékosa lázas, de a körülményekhez képest jól van. A 11-szeres olasz válogatott csatárt elkülönítették, a csapat edzéseit pedig határozatlan időre felfüggesztették. A 28 éves Gabbiadini közösségi oldalán megerősítette a hírt, de igyekezett megnyugtatni mindenkit:

“Valóban pozitív lett a koronavírus-tesztem. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki írt nekem ma. Biztosíthatok mindenkit arról, hogy jól vagyok, úgyhogy ne aggódjatok. Otthon maradok, betartom a szabályokat és minden rendben lesz, meg fogok gyógyulni”

Manolo Gabbiadini 61 percet játszott vasárnap a Sampdoria – Hallas Verona mérkőzésen, amit már zárt kapuk mögött rendeztek. A koronavírus-járvány miatt az olasz bajnokság április 3-ig biztosan szünetel, a spanyol bajnokság két soron következő fordulóját elhalasztották, a BL-résztvevő csapatok közül a Juventus és a Real Madrid játékosai karanténban vannak, az Európa-ligában pedig két olasz és spanyol érdekeltségű nyolcaddöntős párharc első mérkőzését nem tudják lejátszani a koronavírus-járvány miatt.