Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus: megszólalt az egyik fertőzött futballista

Európa-szerte egyre több fertőzöttet és sajnos egyre több áldozatot szed a koronavírus-járvány, labdarúgók közül is egyre többen kapják el a betegséget…

A minap a Bild készített interjút az egyik elsőként diagnosztizált koronavírusos futballistával, Timo Hübersszel, a német másodosztályú Hannover 96 csapatának 23 éves hátvédjével:

“Ma éreztem magamon az influenza enyhe tüneteit, de semmi olyat sem tapasztaltam, amivel korábban nem találkoztam volna. A legrosszabb az unalom. Ez még csak a negyedik nap a 14 napos karanténból, és be kell valljam, elég nehéz átvészelni ezeket a napokat. „Mind tudjuk, hogyan terjed emberről emberre a koronavírus. Éppen ezért egyetértek azzal, hogy nem érintkezhetünk másokkal, és hogy felfüggesztették a bajnokságokat. A futball csodás, de van ennél fontosabb dolog is: az egészség és a társadalom. Nekünk, futballistáknak is ki kell vennünk a részünk ebből.”

A fiatal játékos elmondta, a napi feladatokat át kell adnia barátainak, ismerőseinek, míg ő otthon van. Mindent, amit megkap a boltból, az ablakpárkányon keresztül veszi át – legalább annak örül, hogy kicsit leleményesebbé válhat a helyzete miatt.