Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a Honvéd sztárja felfüggesztené a bajnokságot

Az NB I szombati mérkőzései közt a Honvéd súlyos vereséget szenvedett, ám a fővárosiak egyik legjobbja nem csak emiatt volt bosszús a lefújást követően…

Davide Lanzafame véleménye szerint már nem szabadott volna megrendezni ezt a fordulót, melyben a Honvéd 5-1-es vereséget szenvedett a Kisvárda ellen, és most már mindenképpen fel kéne függeszteni a bajnokságot:

“Először is, nagyon rossz mérkőzést játszottunk, de nem ez a legnagyobb problémánk jelenleg. Nem mentség a vereségre, ebben a mostani helyzetben azonban egyáltalán nem könnyű futballozni. Éppen ezért nem is szeretnék a meccsről beszélni, mert számomra most nem ez a legfontosabb. A koronavírus már nem csak az én országomat érinti, világméretű problémává vált, elérte Magyarországot is. Nagyon remélem, hogy ebben a szituációban a szövetség felfüggeszti a bajnokságot, mert az egészség, az emberi élet a legfontosabb, a foci csakis másodlagos lehet. Szeretném a legjobbakat kívánni honfitársaimnak és a világ többi részének is!”

Olaszországban rendszerint naponta 2-3 ezer újabb fertőzöttet regisztrálnak, rendkívül súlyos a helyzet, és sajnos hazánkban is egyre jobban terjed a koronavírus-járvány.