Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: újabb csapatnál jelent meg a koronavírus – közlemény

A német élvonalbeli bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt a hivatalos honlapján tudatta, hogy a játékoskeret egyik tagjának pozitív lett a koronavírus-tesztje – a futballista kilétét nem fedte fel a klub.

A járvány megjelenésével a frankfurti gárda összes labdarúgója és edzője, valamint néhány alkalmazottja is 14 napos házi karanténba vonul. Az érintetteket természetesen kivétel nélkül tesztelni fogják.

„Sajnos a vírus megjelenése nálunk is csak idő kérdése volt. Ez a dolog bárkit érinthet, de át fogjuk vészelni ezt a nehéz időszakot. Ennek a fejleménynek köszönhetően ismét arra kérek mindenkit, hogy maradjon otthon, mindannyiunkon nagy a felelősség” – nyilatkozta Fredi Bobic sportigazgató.

Az Eintracht viszonylag rossz formában, három vereséggel zárta a kényszerszünet előtti bajnoki periódust, a Bundesliga tabelláján a 12. helyet foglalja el az alakulat. Adi Hütter együttese a Német Kupában elődöntős, az Európa-ligában pedig jelentős hátrányban készülhet majd a Basel elleni nyolcaddöntős visszavágóra.