Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 20: az Újpest legyőzte a Kisvárdát – videóval

Ha már a pályán nem lehet, az interneten küzdött meg egymással az Újpest és a Kisvárda képviseletében Banai Dávid és Jelena Richárd. Utóbbi játékos a Real Madridot, míg a lilák kapusa a Juventust irányította a FIFA 20-ban – az oda-visszavágós párharcot 6-2-es összesítéssel Banai nyerte.

Az első mérkőzésen Eden Hazard góljával szerzett vezetést a Jelena irányította Real Madrid, ám Banai gyorsan egyenlített és fordított is Cristiano Ronaldo tizenegyesével és Paulo Dybala találatával. Habár a Kisvárda játékosa még egyenlített Karim Benzema révén, végül Dybala újabb góljának köszönhetően 3-2-re Banai nyert, így ő várhatta előnyből a visszavágót.

A második meccs első félidejében Paulo Dybala kétszer is eredményes volt, a második játékrész végén Juan Cuadrado döntötte el a találkozót – Banai tehát mindkét meccsen három gólt szerzett, de a visszavágón már nem kapott egyet sem.

A jövő hét végén várhatóan a Budapest Honvéddal is megküzd az Újpest – a mostanihoz hasonló, virtuális körülmények között.