Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a Barcelona legfontosabb nyári teendője!

Ugyan nemrég beszámoltunk a Barcelona lehetséges nyári erősítéséről, a spanyol sajtó szerint még egy ennél is sokkal fontosabb dolgot kell végrehajtania rövidesen a katalán óriási vezetőségének…

Az AS riportja értelmében a Barcelona vezetőségének nyáron mindenképpen meg kell hosszabbítani legendás játékosa, Lionel Messi 2021 nyaráig érvényes szerződését a klubnál, ellenkező esetben óriási bizonytalanságban kéne megkezdniük a 2020-2021-es évadot.

A hatszoros Aranylabdás klublegenda 2004 óta mindent egybevetve 718 mérkőzés alatt 627 gólt szerzett a csapat színeiben, neve túlzás nélkül állíthatóan egybeforrt a Barcelonával, és bármikor is következzen be, távozása óriási veszteségként fogja érni a csapatot, melyet alighanem szeretne minél későbbre nyújtani a klub vezetősége.

Ugyanakkor a közelmúltban Messi is Neymar megszerzését követelte, így nem zárható ki az sem, hogy az argentin zseni csak akkor fogja megújítani szerződését a klubnál, ha kérésének megfelelően, visszahozzák a PSG-től a brazil sztárt.

Az mindenesetre bizonyos, hogy bármikor is következzék be, az elmúlt másfél évtized összetartozása után, nagyon nehéz lenne elképzelni a Barcelonát Messi nélkül…