Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Ibrahimovic meggondolta magát – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint hiába érkezett megmentőként a télen a csapathoz a veterán klasszis, a mostani idény végénél tovább nem szándékozik maradni…

A La Gazzetta dello Sport információi szerint Zlatan Ibahimovic a 2019-2020-as szezon végeztével távozni készül az AC Milan csapatától, miután nem ért egyet a klubvezetésével azt illetően, hogy a közelmúltban a csapat vezetőségéből Zvonimir Bobant.

A 38 esztendős svéd klasszis december végén fél + egy éves megállapodást kötött a Rossonerivel, azonban a sportlap szerint a plusz egy év adta lehetőséggel a játékos nem kíván élni, hanem inkább be fogja fejezni pályafutását.

Visszatérése óta Ibrahimovic három gólt szerzett a bajnokságban és egyet az Olasz Kupában, összességében tíz pályára lépés alatt négyszer volt eredményes régi-új csapat színeiben.

Ibrahimovic tavaly, az MLS 2019-es kiírásában 29 mérkőzésen 30 gólt szórt a Los Angeles Galaxy színeiben, összességében pedig a kétéves észak-amerikai kalandját 58 meccs alatt 53 találattal zárta.