Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három alapemberével készül szerződést hosszabbítani a Juventus – sajtóhír

A több játékosa koronavírus-fertőzése miatt jelenleg otthoni karanténban tartózkodó Juventus csapata a közeljövőben három alapemberével is szerződést szeretne hosszabbítani…

A Corriere di Torino információi szerint a Juventus együttese szóban már megegyezett Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini és Blaise Matuidi idény végén lejáró szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban.

A 41 esztendős veterán hálóőr múlt nyáron tért vissza az Öreg Hölgyhöz, a most zajló idényben eddig 11 tétmeccsen kapott lehetőséget, és éppen a minap árulta el egy interjúban, hogy véleménye szerint jól döntött a visszatéréssel, úgy látszik olyannyira, hogy még egy újabb szezonra is maradna a torinói klub alkalmazásában.

A csapatkapitány Chiellini több hónapos kihagyás után február közepén tért vissza az idény elején elszenvedett sérüléséből, a 35 éves hátvéd ugyancsak készen áll a közös folytatásra. Ugyanakkor lap mindkettejük esetében megjegyzi, könnyen lehet, hogy az utolsó szezonjuk lehet a pályán a 2020-2021-es idény.

A nemrégiben koronavírussal diagnosztizált Matuidi 2017-es megszerzésekor 3+1 évre szóló szerződést írt alá, a francia középpályás esetében a plusz egy éves opciós jogot érvényesíti az olasz rekordbajnok együttes. A 32 esztendős labarúgó az idei szezonban eddig 31 tétmeccsen lépett pályára.