Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea két játékosának eladásából fedezné új hátvédjének költségeit – sajtóhír

A Kékek két játékosukat is beáldoznák, hogy új balhátvédet igazoljanak a nyár folyamán, legalábbis angol sajtóinformációk szerint.


A Chelsea a jelenleg az Internél kölcsönben szereplő Victor Mosest és a peremember Emerson Palmierit értékesítené, hogy új bal védőt tudjanak igazolni a következő átigazolási időszakban. A két játékos eladásából nagyjából 40 millió eurós bevételre számítanak.

A célpontok között szerepel a Leicester City játékosa, Ben Chilwell, aki 23 éves kora ellenére sok Premier League rutinnal rendelkezik és emellett Frank Lampard legfőbb kiszemeltje. Többször szóba hozták a Chelsea-vel a Porto védőjét, Alex Tellest is, aki szintén nem lenne rossz választás, ugyanis a portugál bajnokság egyik legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtja hétről-hétre. A harmadik számú opció pedig az Ajax argentin bekkje, Nicolás Tagliafico, aki az elmúlt idény egyik legjobb balhátvédje volt az egész világot tekintve.

Bárkit is akar végül megszerezni a londoni gárda a három szélső védő közül, nem lesz egyszerű dolga és bizony olcsó sem lesz egyik játékos sem.