Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közvetlen vetélytárs is vinné a Dortmund zsenijét – sajtóhír

Szigetországi sajtóhírek szerint korántsem annyira biztos, hogy a Borussia Dortmund ifjú tehetsége visszatér Angliába, mert a német óriás is kivetni készül rá a hálóját…

A Manchester Evening News információi szerint egyáltalán nem biztos, hogy Jadon Sancho a nyáron visszatér Angliába, mivel a Borussia Dortmund ifjú zsenijét a jelek szerint a Bayern München is meg akarja szerezni. Az eddigi hírek leginkább arról szóltak, hogy az angol tinédzser kegyeiért a szigetországból a Manchester United, a Liverpool és a Chelsea vetekedhet.

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy a BVB vezetősége 120 millió euróban határozta meg Sancho eladási árát, és az angol források szerint valamennyi fenti érdeklődő kifizetné érte ezt az összeget, mert a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes jövőt jósolnak neki. A világsajtó szerint Sancho szolgálatai iránt az említett angol klubok mellett többek közt a Real Madrid és a Barcelona is érdeklődik, de a fiatal játékos mindenképpen hazájában szeretné folytatni pályafutását – legalábbis eddig arról szólt a fáma.

A 20 esztendős tehetség 2017-ig a Manchester City-ben nevelkedett, azóta a BVB-ben bontogatja szárnyait, s a Bundesliga elmúlt kiírásában 12 találatig jutott, a jelenleg futó idényben pedig már a szezon felén valamivel 14 gólt szerzett.