Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valencia: Jóval több fertőzött lehetett a klubnál, mint azt elsőre gondolták!

A “denevéreknél” vélhetően korrigálni kellene azon korábbi nyilatkozatukat , hogy mennyien is kaphatták el a futballisták illetve a stábtagok közül a koronavírus-fertőzést – Némiképp meghökkentő számadatot kapunk!

Az eredeti közlemény szerint a Valenciánál 5 fertőzöttet diagnosztizáltak: 3 játékost és 2 stábtagot. Bár a klub igyekezett nem nyilvánosságra hozni fertőzött alkalmazottjait, José Gaya, Eliaquim Mangala és Ezequiel Garay saját maguk ismerték el a közösségi média felületein a fertőzés tényét.

A Marca című spanyol sportnapilap, elsősorban a nemrégiben biológiai bombaként aposztrofált Atalanta – Valencia Bajnokok Ligája találkozóból kiindulva utána járt annak, hogy ténylegesen hány fertőzött is lehetett a “denevéreknél”.

Bár a klub nem erősítette meg, a Marca ‘nyomozása’ rávilágít arra, hogy legalább ötszörösen érintett lehetett a Valencia a vírusfertőzést illetően!

Az eredetileg 3 fertőzött játékos mellett további 7 társuk, és 15 (!) stábtag is elkaphatta/hordozhatta az új típusú koronavírust – Ezek tükrében sajnos az Atalanta elleni milánói BL-meccsre tökéletesen illik a ‘biológiai időzített bomba’ kifejezés…