Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLSZ kitart az NB I befejezése mellett

Az UEFA általános halasztása mellett a minap az MLSZ is közölte álláspontját a koronavírus-járvány következtében szükséges halasztások kapcsán…

A nemzetközi szövetség az Eb-pótselejtezők elhalasztása mellett későbbi időpontra tolta a Bajnokok Ligája és az Európa Liga folytatását is, és egyelőre a következő szezon pontos menetrendje, lebonyolítása is meglehetősen ismeretlen a nemzetközi kupasorozatokban.

Az MLSZ nemrégiben kijelentette, hogy eltökéltek az NB I befejezése mellett, ugyanis az UEFA igyekszik időt és lehetőséget biztosítani azok befejezésére azzal, hogy az európai klubsorozatok kvalifikációját is későbbi időszakra tűzné ki. A magyar szövetségnél készen állnak a hazai bajnokságok befejezésének lehetséges tervei, és természetesen minden esetben figyelembe veszik és maradéktalanul betartják a járványügyi ajánlásokat.

Az UEFA arról is tájékoztatta a szövetséget, hogy ebben az idényben nem rendezi meg az összes tervezett utánpótlástornáját, így lekerül a programról a férfi U17-es és a női U19-es Eb, de azt biztosítja, hogy a csapatok világbajnoki kvalifikációja megvalósulhasson.