Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az argentin gólkirály is támogatja a fizetéscsökkentést

Carlos Tévez napokban megfogalmazott véleménye mellé a minap felsorakozott az argentin bajnokság (Superliga) márciusban befejeződött 2019-2020-as idényének legeredményesebb játékosa is…

Az argentin bajnokság (Superliga) 2019-2020-as idényében az Independiente csapatából 12 találatával a rutinos Silvio Romero lett a társgólkirály a River Plate kolumbiai zsenije, Rafael Santos Borré mellett. A 31 esztendős támadó összefogást sürget, s nem lehet számára kérdés, hogy beleegyezne a fizetéscsökkentésbe a jelenlegi helyzetben:

“A vezetőséggel még nem tárgyaltunk a fizetések csökkentéséről, de minden argentin klub egy véleményen van erről, melytől mi sem zárkózunk el. Bár a klub pénzügyi helyzete ugyan nem a legjobb és korábban valóban késtek a fizetések is. Az edzés és a foci a jelenlegi helyzetben az utolsó helyeken vannak, most az egészség áll mindenek előtt. Természetesen jó lenne ismét edzeni, játszani, de nem is szeretnék panaszkodni, mert több millió honfitársam is rossz időszakot él meg…”

A korábban Európában a francia Rennes színeiben szerencsét próbáló támadó azt is elárulta, hogy örülne, ha Sergio Agüero valóban visszatérne nevelőcsapatához: “Nagyszerű lenne vele egy csatárduót alkotni, még a kapitányi karszalagot is odaadnám neki” – fogalmazott Romero.