Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayernbe tart a legnagyobb német tehetség – sajtóhír

A legfrissebb német médiaértesülések szerint napjaink legnagyobb német tehetsége a Bayern München csapatában szeretné folytatni pályafutását…

Ugyan az utóbbi időben számtalan európai topcsapat is érdeklődött a szolgálatai iránt, a Bayer Leverkusen rendkívüli tehetséggel bíró fiatal játékosa, Kai Havertz a német Sky Sports értesülései szerint kizárólag a Bayern München csapatában szeretné folytatni a pályafutását, és a következő transzfer időszak során át is fog igazolni a bajorokhoz. Egybehangzó vélemények szerint a transzfer értéke még az esetleges gazdasági visszaesés ellenére is 100 millió euró körül lehet.

A Bayer Leverkusen 20 éves középpályása iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, hiszen a Premier League-ből a két manchesteri csapat mellett a BL-győztes Liverpool is árgus szemekkel követi pályafutását, de az olasz rekordbajnok Juventus, valamint a spanyol bajnokságot azonos pontszámmal vezető Barcelona és Real Madrid is szemet vetett már rá ezt megelőzően.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az aktuális idényben jelenleg hat bajnoki találatot számlál a  “Gyógyszergyáriak” színeiben, minden sorozatot figyelembe véve pedig 43 találkozó alatt 10 alkalommal volt eredményes.